Wanted List si Amenzi

In jos

Wanted List si Amenzi

Mesaj Scris de EzEkIlL la data de Sam Feb 20, 2016 12:00 pm

WAnted List

Wanted 7 se da pentru : Drive-by pe orice player***
Wanted 6 se da pentru : Uciderea unui Politist (cop kill)****
Wanted 5 se da pentru : Uciderea unui Civil (civ kill)*
Wanted 4 se da pentru : Rapirea Unui Politist , Rapirea Unui Civil , Atacarea unui Politist (cop atk) , Runner**
Wanted 3 se da pentru : Incercarea de mituire a politistului
Wanted 2 se da pentru : Furtul unei masini , Atacarea unui Civil(Civ atk)* , Patrunderea pe proprietate Guvernamentala , Neplata unei amenzi , Detinere de Droguri

HELP

*Se considera civil orice alt player care nu face parte din factiunile : PD,FBI,NG.
**Se considera runner orice player care nu a oprit la semnalele de avertizare (luminoase si acustice) ale politistului.Politistul este obligat sa someze din masina prin comanda (/m)egaphone de cel putin 3 ori sau ca pieton prin comanda /s tot de 3 ori , sa faca tot posibilul ca playerul somat sa opreasca fara wanted.Playerii care au wanted 2 sau mai mult nu vor mai primi wanted pentru runner.
***Se considera (D)rive(B)y KILL si se aplica wanted pentru orice player care a omorat calcand , tragand din masina sau cel care taie cu elicea elicopterului.La fel se pedepseste si incercarea de a trage si de a face drive-by kill.
**** Pentru cop kill aveti nevoie de 2 poze, una cand sunteti atacat si cealalta in care sa apara textul "You got killed by". Se admit si 2 poze facute la interval foarte scurt de timp, din care sa reiasa clar ca nu v-ati aruncat in fata masinii si ca ati fost omorat.

POST-SCRIPTUM:
- Daca un politist incalca acest wanted list postati in acest topic dupa modelul primului post : -link-

-Politistii au obligatia de a intreba toti playerii care nu fac parte din mafie sau gang daca se predau.
-In schimb politistii nu sunt obligati ( nici interzis nu au ) sa intrebe membrii mafiilor sau gangurilor daca se predau ... Ei ( playerii mafiilor , gangurilor ) sunt obligati sa avertizeze copul prin orice mijloc rapid ca se preda Ex : /w , /me , /s.Este valabila folosirea prescurtarii "mp = ma predau" pentru suspectii care vor sa fie arestati de catre un politist
-Daca un player este somat de prea multe ori ( 3 - 4 ori ) si nu vrea sa opeasca,sa se predea - nu mai are dreptul de predare.Aveti grija cand somati sa vada si el chatu ( sa fiti aproape de el ).

EzEkIlL
Admin

Mesaje : 111
Data de înscriere : 19/02/2016
Localizare : Brasov

Vezi profilul utilizatorului http://bluegames.hitforum.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum